Pass into content
Change delivery costs outside of metropolitan France and Monaco for more information click here.
To access your account Check the activation email from KIOKO and click Enable Account

Info

RSS
  • October 18, 2022 KIOKO Opéra

    Oden

    Le Oden est un plat mitoné de « Nerimono », c'est-à-dire de la pâte de poisson frite ou grillée, et aussi de konjac, de radis blanc ou d’oeuf dur. Le tout est mijoté dans un bouillon à base de Kombu ou de bonite et de sauce de soja.
    Read now
  • December 3, 2021 KIOKO Opéra

    Mochi 餅

    The Mochi is a preparation based on rice (glutinous rice mainly). The "Mochi", is in the form of a paste or salt or sweet, square or round, and it is consumed in Japan on the occasion of New Year. The...

    Read now
  • November 29, 2021 KIOKO Opéra

    Riz du sushi (sushi-meshi)

      Cette recette fera une quantité du riz suffisante pour cuisiner 2 grands rouleaux non coupés(futomaki-zushi), 4 petits rouleaux non coupés (hosomaki-zushi) ou 16 petits sushi (nigiri-zushi). Ingredients : 175g de riz japonais 225ml d'eau froide Pour le vinaigre de...

    Read now